English Salon を開催しています。

2017年05月25日 トピックスイベント

外国語指導助手のFoster先生が毎週2回、English Salonを開催しています。以下はFoster先生によるEnglish Salonの紹介です。

Created out of a desire to give students more chances to use the English they know, the English Salon is held twice a week during lunch times. Anyone is free to pop in and have a chat. Free conversation or themed topics give students, and teachers, the chance to exercise their English in a relaxed, no pressure atmosphere.
More and more students need English communication for interviews and overseas trips. There communication skills open up the world to exploration and improve students’ motivation, ability and self-confidence.

生徒が知っている英語を使うチャンスをもっと増やしたいという要望に応えて、イングリッシュサロンは昼休みに週2回開かれています。誰でも参加しておしゃべりすることができます。プレッシャーのないリラックスした雰囲気の中で、生徒と教員が自由な会話やテーマの決められたトピックによって英語を練習しています。
検定試験や海外旅行のために、英語によるコミュニケーションが必要になる生徒はますます増えます。ここで培ったコミュニケーション能力によって冒険の世界への道が開かれ、生徒のモチベーション、能力、自信を向上させることができます。